FAQ

• Hvor kan jeg finne informasjon om kursene deres?
Informasjon om kusene finner du under Kurs på vår nettside.

• Hvordan booker jeg plass på et kurs?
Booking gjøres i vårt bookingststem under Booking  på vår nettsidee. For å booke plass på et av våre kus må du opprette konto på systemet. For en enkelt booking og for nye kunder: Klikk «Bestill» og følg instruksjonene. Du vil motta et brukernavn og passord for å fortsette bookingen. Våre faste kunder kan få en VIP-log inn for å forenkle booking av deres ansatte. Vi er også leverandør i OCS. Kontakt oss for mer informasjon om dette.

Hvordan kommer jeg meg til Haugesund?
Haugesund ligger mellom Bergen og Stavanger har gode kontaktpunkter. Flyplassen her har direkte fly til Oslo, Bergen, Krisitansand, Copenhagen, London, Gdansk, Alicante etc. Klikk her for mer informasjon om flyplassen.
Det går mange expressbusser til Haugesund fra Oslo, Stavanger og Bergen. Klikk her for informasjon om bussruter og priser.

• Hvor bør jeg bo?
Simsea kan tilby alle kursdeltakere overnatting, mer info vil bli sendt deg i kurs-bekreftelsen.

• Hvordan kommer jeg meg fra flyplassen til byen?
Flyplassen ligger ca 14 km fra sentrum. Flybussen går fra flyplassen til sentrum av Haugesund. For mer informasjon om ruten, tider og priser, klikk her. Det er også mulig å finne taxier utenfor terminalen. Prisen for en tur til sentrum varierer i løpet av døgnet.

• Har dere noe transport til kurssenteret?
Simsea ligger i spaseravstand eller en kort drosjetur fra Haugesund sentrum.

• Finnes det noe å gjøre på ettermiddag/kvelden?
Haugesund har et stort tilbud av underholdning. Det finnes en kino, teater, konsert arenaer og et variet utvalg restauranter. Haugesund har også et utvalg parker og grøntområder for turer i nærheten av sentrum.
Simsea kan være behjelpelige med å arrangere gruppeaktiviteter som paintpall, omvisninger i sentrum, sightseeing i båt, utendørs og innendørs aktiviteter osv. Kontakt oss for mer informasjon.

• Er Simsea akkreditert?
Vi er akkreditert av Sjøfartsdirekoratet for å holde BRM, ERM og ECDIS/AIS i henhold til nasjonale retningslinjer basert på STCW 2010. Vi er også akkreditert av Nautical Institute for DP opplæring, samt av DNV-GL for DPO spesialisering for bøyelast og Kystverket for Kystnavigasjon for Kadettfarledsbevis. Bureau Veritas har akkreditert oss i henhold til ISO9001.

Aktuelt

KONTAKT OSS

+47 9400 5880
mail@simsea.no


BESØK OSS

Simsea
Karmsundgata 72
5529 Haugesund


FAKTURA ADRESSE

Simsea Real Operations AS
Org. nr.: 818 646 992

faktura@levelgroup.no